Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Podólogo Joan Franch

Consulta podològica a Manresa

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

Visitar el podòleg és una cosa que tots hauríem de fer ja que ajuda a prevenir lesions als peus que es poden agrejar, si no es tracten, amb el pas del temps. En aquesta clínica comptem amb l'especialista en podologia Joan Franch, que mirarà de sanar les malalties que arrosseguis. Té una àmplia experiència en el sector, a més de la formació corresponent que ha anat adquirint amb el temps. 

A Joan Franch realitzarem un estudi previ per detectar el tipus de problema que tens, tot de forma molt personalitzada. Disposem d'una àmplia varietat d'instruments per detectar i posteriorment tractar qualsevol malaltia. Una de les situacions comunes que més urgeix a les persones solucionar és la quiropòdia, per això som especialistes en ungles encarnades, ulls de poll, talls d'ungles... A més, realitzem tractaments de fongs i de berrugues plantars o sudoració, entre d'altres. 

Tractem professionals de l'esport per prevenir lesions, sobretot de l'esquena. Fem suports plantars per prevenir deformitats dels peus, un cas que és més freqüent entre persones grans. També realitzem tractaments als més petits. 

Vine a visitar-nos. Tenim flexibilitat horària per donar-te una atenció personalitzada. Deixa que tinguem cura dels teus peus!

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On som
Passeig de Pere III, 84 1a planta 2a 08241 Manresa Barcelona
Passeig de Pere III, 84 1a planta 2a 08241 Manresa Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied